calon students siswi...

Friday, September 9, 2011

da naik harga......

selamat petang jumaat semua..(:
hari ni adalah hari yang sangat relax buat siswi..hukhuk..
selepas 2 3 hari bertungkus lumus siapkan assignment..
finally..dah siap dan dah hantar..hee..:)
bahagia rasa..eh..belum lagi..
next week ada lagi 2 forum kena buat..
dush...dush..mencik!!byk kerja kena buat..
*isk..buat jela...malas tol minah nie.huhu..

malas da nak cakap sal kerja..*buat pun malas..hikhik..
tadi siswi http://www.smileycodes.info ke blog kawan2..
ada satu entry yg menarik2 hati siswi utk buat jgk..hikhik.
tak tiru okeyh..just ambil idea entry je..hehe..
nak baca versi blogger tuh..KLIK SINI!!!

dah naik harga??
apa yg naik harga??siswi rasa semua benda naik sekarang nie..
bukan saja barang2..darah pun naik..huhu..*pikir mane nk cari duit byk..hii..
siswi dah lama dah tau yg TOPUP akan naik harga..hihi..
sebelum raya lagi siswi dah tau..dan dah
start pikir apa nak jd kalau topup naik..
siswi kan dealer topup kt IPG..hehe..time cuti hari tuh...
syarikat tuh da sms siswi cakap topup akan naik mulai 1 September..
and then dia sms balik kata tak sure bila topup akn start naik harga..
siswi start risau takut nanti takde yg nak beli topup siswi..):
takut ada yg cakap siswi saja2 je naikkan harga..huu.
http://www.smileycodes.info

bukan saja2 naikkan harga..tapi siswi terpaksa..haha..
buat masa nie..harga still remain the same..
one day for sure tapi tak tahu bila..topup akan naik..
syarikat tuh cakap..under 1MAlaysia..so..no komen..(:


naik rm0.30 setiap topup...huhu..banyak jgk tuh..):
siswi dengar2 15 September nie akan naik harga..
ntah betul ntah tidak siswi xtau..just wait and see la..hee..
seriously..siswi da rasa malas nak jual topup..
siap tanya MA lagi nak stop ke tak..
sebab siswi takut orang ingat siswi sengaja naikkan harga..
xsengaja okeyh..terpaksa..huhu..
MA cakap try survey kedai2 topup and tanya customer sndiri..
kalau diorang ok..jual jela..lau tak..depends la..urmmm..
tapi ni dah sahih yg topup memang kena cukai..
nak tak nak..kena terima..hikhik..

quote for today:
malas nak buat quote hari nie..haha..

nota kuku kaku panjang:
adoi..makin lama semua benda makin naik..
apa yg nak turun kalau semua naik??hee...
sabau jela..dugaan la kot..nak buat cmna..haha..
sekarang siswi still dalam dilema..
nak teruskan jual topup atau berhenti saja..huhu..
korang rasa siswi patut jual or xpayah jual???
till then..   http://www.smileycodes.info

moshi2x..


suka port siswi?? komen la.. :)

4 comments:

  1. @Cik Jannah
    hehe..ala..xsempat la syg..siswi just lari2 kt 3 blog je..maaf ye..nanti siswi lari2 lg k..(:

    ReplyDelete
  2. pasni ntah pe lg la yg naik kn??

    ReplyDelete
  3. @KhaiRin
    darah plak naik..hikhik..
    pikir byk sgt..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
selamat mengarut dengan siswi..

#mengarut yang betul sahaja.. carutan tidak dibenarkan..

gomo kelate gomo.. >.<

ɐʇɐɯ ɹıɐɹǝq˙˙ɐɹıqɯǝƃɹǝq˙˙˙ɥǝʇolǝɔɹǝq ıʍsıs ʇɹod d---ʇɥƃıɹʎdoɔ