calon students siswi...

Saturday, January 5, 2013

ludah ke langit...


peeep peeep.. :)
Alhamdulillah..sem baru dah mula..
hai 2013.. >.<
cepat bebeno mase berlalu.. 
terase mcm kanak2 lagi.. huihui..
hakikatnye fuhh.. da nk msuk 21 thun da..
ohmaaaiii.. dah tua da... :(

malam nie rase nak cakap pasal benda yg selalu jadi..
tak kira kat sape pun siswi rase.. :)
ludah ke langit..rse nye ludah tu jatuh kt mne pas tu??
kalau korg ludah then beralih tempat..
memang jatuh ke tanah ke.. lantai ke whatever..
tapi kalau ludah and stay kt tempat sama..
maunye ludah tuh jatuh atas hidung korang
atau pun masuk mulut balik...
hehehe.. #geli plak! :p

sometimes kite selalu duk cakap pasal ape yg jadi kt org tu
ape yg org ni dah buat.. salah ape yg dia tu buat..
silap ape yg org sana lakukan..
macam2 la kan bila dah namanya manusia..
selagi tak kena batang hidung sendiri..
selagi tu la mulut sewenang-wenangnye caras org lain..
ish..ish.. tak suke la gitu.. huihui...

amek contoh mudah dlm hidup kite.. :)
dulu kite single.. tengok org lain kaple.. rase jeles..
pastu kite duk komen2.. ish..dy tuh pegang tgn la ape la..
dia tuh dating la ape la.. dia tu post romantik2 la..
dia tu gitu la gini la.. macam2...
sekali kita sendiri kaple...>.<
kita buat balik ape yg kita duk komen kt org tadi..
see the game.. kite kate kt org.. last2.. kite buat jgk bnda tu..
so.. diibaratkan.. ludah ke langit.. jatuh ats batang hidung sendiri.. :)

as a reminder untuk siswi.. untuk sume la kan...
kalau benda tu xkena kat diri sendiri..
kite tak akan reti untuk berdiam diri dan stop commenting others..
bile dah kena diri sendiri.. reti plak nak diam diri... :)
so.. fikir2 kan lah.. dan selamat beramal.. hahaha..

aipp.. sound weird kan..
dah lame siswi tak tulis gini pnyer serius.. haha..
once in a while..
maklumlah first entry tahun baru.. haha..
k.bai

suka port siswi?? komen la.. :)

20 comments:

  1. amboi 21 dah tua.akak yg nak masuk 29 ni dah kertu la agaknya..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. xla... akak muda lg.. wink..wink..

      Delete
  2. fuh!!
    bagus2 ada unsur ingat mengingati diri sendiri..
    ehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.. saling ingat mengingati sesama kite.. :)

      Delete
  3. betul sangat2
    hehehe sama2 mengingati...

    ReplyDelete
  4. aku setuju.. senang cite nye.. jangan just pandai cakap je kalau tak reti nak wat ape yang dicakapkan tu kan?

    ReplyDelete
  5. Betul2. Terima kasih atas peringat yg sgt bagus ini!! (y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. no biggie dear.. kite sme2 berkongsi.. :)

      Delete
  6. betul2.tak boleh kate2 kat org ni,silap2 nanti kita jugak yg buat.

    ReplyDelete
  7. conclusion nye , jgn selalu mengata org kan... hihihi

    ReplyDelete
  8. emm. tak ley nak ktuk org sgt mngata org. nanti kena kat diri sendiri. malu. mihmih

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum..apa khabar?sihat x?
    hrp2 sihat selalu dan ceria hendaknya...

    ReplyDelete
  10. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  11. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
selamat mengarut dengan siswi..

#mengarut yang betul sahaja.. carutan tidak dibenarkan..

gomo kelate gomo.. >.<

ɐʇɐɯ ɹıɐɹǝq˙˙ɐɹıqɯǝƃɹǝq˙˙˙ɥǝʇolǝɔɹǝq ıʍsıs ʇɹod d---ʇɥƃıɹʎdoɔ