calon students siswi...

Monday, May 13, 2013

part time job~~~

ya ALLAH.. berzaman xupdate.. sorry la ye..
siswi makin busy dan busy dan busy..
hurmmm.. sekarang nie siswi tengah exam..
hari nie lepas satu paper.. ade 4 lagi paper..
tapi ngegeh jgk nak update blog muahaha...
hey..doakan siswi ye.. :)

macam mana nak mula ye??? =="
siswi sekarang tengah berjinak-jinak dengan bnda2 comel..
macam felt.. muehehe.. tau dak felt itu ape??
bukan past tense kpd feel ya.. wiwiwiw
felt tu kain yg orang duk jahit benda2 comel tu la..
ha... got it?? good! :D

mula2 suka2 je jahit.. then ade kawan tempah..
so.. siswi dengan suka rela nya amek la tempahan..
then sekarang  siswi dah bukak bisnes kecik2 la..
menabung untuk kereta.. untuk mase depan.. wahaha..

antara yang siswi amek tempahan and dah sampai ke tangan tuan dia dah.. :)

cupcake for mama kawan siswi.. first try.. hurmm.. tulisan kecik sgt..
kena besarkan sikit cupcake nie nanti.. muehehe..
satu=rm2.50
nk letak huruf or short words=rm3.00
(tak termasuk postage)

couple keychain... ^^ utk kawan siswi..
sepasang=rm5 (not including postage)
kalau nak tambah nama or nak besarkn lagi keychain tuh.. 
kena tgk saiz la.. wiwiwiwi..

yg kat atas tu semua sample kecuali couple pillow tuh.. hehe..
nak order design nii pun boleh.. :)

orders from friend jgk.. nak letak dkt kunci kereta.. ehehe
satu=rm2.5o
tambah nama kat belakang=rm3.00
(not including postage)

gitarrrrrr! :) utk adik kwn..
satu- rm3
kalau nak letak name kt belakang or kt tengah2 tu-rm 4
(not including postage)
gitar nie susah sikit.. sebab itu mahal skit.. hehe

semua orders ni kawan2 siswi amek tengahari tadi.. 
xdela plak gmbar satu2...
nk order boleh.. kite nego harga.. wiwiwi.. :)

lolipopppp.. satu- rm2.50
nak letak nama ke hruf ke-rm3.00
(not including postage)

ha.. encik spider kawan dengan cik beee..
spiderman ituuu.. yg biasa-rm4
nak letak name or huruf- rm5
mahal sebab susah sikit..whahaah
(not including postage)


haaa.. nie cupcake untuk kazen siswi..haha
nk buat icing pink tu mcm cair.. tp xjadi sgt.. haha
yg nie 1-rm3
nk letak name kt blkg-rm3.50
(not including postage)



taraaaaaaaaa.. :))))
baru je siap tadi.. hahaha.. seminggu buat benda nie..
lupa kate ade final exam.. wiwiwiwi..
couple keychain-rm15
(not including postage)
nak bg kat pakwe ke makwe boleh la nie.. hehe..
u give me the design.. i'll try the best utk buat.. wiwiwi..


tu jela kot siswi nak tunjuk.. hahahaha..
sape2 berminat nak order.. call/mesej kt 0164804238
misskol xdilayan.. wahaha..
tapi nak pesan siap2 la.. orders akan disiapkan pada minggu hadapan
sebab siswi exam sampai isnin inie.. wiwiwiwiw..
#banyak lagi bentuk tp nanti dulu la..hihi
hari tu jahit punggung shinchan dan Alhamdulillah menjadi
tapi lupa nak amek gmbarr... hahahahah..

k.bai



suka port siswi?? komen la.. :)

16 comments:

  1. Wah siswi!! Berbakatnye!! Comel sangat tau :D Thumbs up!!~

    ReplyDelete
    Replies
    1. muehehehe.. thanks dear.. :)

      kalau nk bg gift kt sape2.. blh la contact siswi ye.. wiwiwi

      Delete
  2. couple keychai last tu yui suka..hihi..comel2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. maseh dear.. blh la bg kt pkwe. hihi

      Delete
  3. comelnya....siswi bbakat sangat.

    ReplyDelete
  4. comel :)..bolela kita bertukar idea lpas ni..

    ReplyDelete
  5. rajinya adik kita berniaga.moga berjaya yea :)

    ReplyDelete
  6. bukan senang nak wat sume ni..kne gigih.. kne sabar.. so tahniah ye! =)

    ReplyDelete
  7. nice blog :)

    salam kenal dari kami outbond di malang :)
    jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  8. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
selamat mengarut dengan siswi..

#mengarut yang betul sahaja.. carutan tidak dibenarkan..

gomo kelate gomo.. >.<

ɐʇɐɯ ɹıɐɹǝq˙˙ɐɹıqɯǝƃɹǝq˙˙˙ɥǝʇolǝɔɹǝq ıʍsıs ʇɹod d---ʇɥƃıɹʎdoɔ