calon students siswi...

Sunday, January 31, 2016

2016 first entry

Dah hampir 4 tahun siswi tak sentuh blog ni sebab lupa password dan malas nak menaip. Since siswi dah habis menuntut ilmu, acewaah... Baru terasa rindu nak kembali menaip, berkongsi cerita, meluahkan perasaan. Orang baca ke tak, itu bukan soalnya. Yang penting, menulis dalam blog memberikan satu perasaan yang Allah je tahu. Kadang-kadang tak semua benda kita boleh luahkan melalui percakapan yet penulisan adalah salah satu jalan yang terbaik untuk meluahkan apa yang kita rasa. Walaupun kadang-kadang yang membaca adalah orang luar, strangers, outsiders yang memang tak pernah kenal kita macam mana, cuma mengenali melalui penulisan, it gives something that we called pleasure. Hahahaha. 
Siswi is no longer a siswi, fyi.. Hahahaha.. Siswi dah habis belajar, Alhamdulillah, all praises to ALLAH. Siswi dah jadi penganggur. I think that I need to change my blog's name to Cinta Penganggur. Hahaha.. It suits me really well. hahaha.. 5 tahun setengah dah berlalu dengan jayanya, Alhamdulillah. Sekarang menunggu panggilan temuduga dan seterusnya ditempatkan di mana-mana sekolah di seluruh Malaysia dan mungkin di sekolah itu, jodoh siswi sedang menunggu. Hahaha.  Well, 4 tahun tak tulis blog, tak bermakna siswi dah kawin dan punya anak, hahah. Anak tekak dan anak mata saja lah peneman siswi for now. :p
4 tahun menyepi. Banyak benda yang nak dikongsikan. I have a lot!!!! Trust me!!! Hahahahaha.. seriously, I missed typing a lot of merapu meraban things, not ilmiah punya typing ya. hahaha.. Well, 4 years did not change the old siswi yaaa.. hahahaha.. 
untuk tahun 2016 ini, siswi just nak mampu berharap yang siswi punya kekuatan untuk menukar nama blog dan juga delete some merapu entry. hahaha..
i think i should end my entry right now. i wish i can type more but Korean movie is waiting for me. hahaha.. so, please have a dream about my blog. wish me luck in writing more entries. i promised the entries of this blog will be one of the knowledges that you can apply and practice in your daily life, 
siswi loves everyone including the one who hates me. MUuuahhhhhhh for the one who hated me. hahahahaha
k.bai

suka port siswi?? komen la.. :)

0 manusia berceloteh:

Post a Comment

Assalamualaikum..
selamat mengarut dengan siswi..

#mengarut yang betul sahaja.. carutan tidak dibenarkan..

gomo kelate gomo.. >.<

ɐʇɐɯ ɹıɐɹǝq˙˙ɐɹıqɯǝƃɹǝq˙˙˙ɥǝʇolǝɔɹǝq ıʍsıs ʇɹod d---ʇɥƃıɹʎdoɔ