calon students siswi...

Friday, May 17, 2013

macam2 ada


ollla peeeepsss..
hari nie hari berehat-rehat kat rumah je..
kelmarin dah habis 4 papers.. tinggal 1 je lg.. pheww. =="
kelmarin jgk siswi pulun siapkn order sampai kul 5 pagi.. wiwi..
penat jugak ye cari duit poket nie.. hehehe.. c(:

isnin ni dah nak balik.. horeeeyyy... :D
boleh bercuti dengan seronok dan jayanya.. hahaha
nak balik tengok adik-adik.. diorang eksiden langgar kuda.. :(
demmm kan kuda itu pegi tonggek punggung atas jalan.. weee..
sian MA kena jage 3 orang sekaligus..

Alhamdulillah.. siswi baru dapat 6 orders.. 
dari kawan lama.. in sha ALLAH i'll try my best.. hehe
sape2 nak order.. boleh la contact siswi.. 
kite bincang nak design apa.. wahaha.. :)

order yang siswi siapkan semalam..
kakak kepada kawan siswi punye.. wiwiwi..
thanks kak wany sebab order.. :)

COUPLE KEYCHAIN- RM15 (not include postage)

depan (design dan colour boleh bagitahu)

belakang (optional nak letak nama ke tak)

ini xde sape order.. siswi rajin2 buat sambil sembang dgn kawan..
hahaha.. obses bebenauuu...
first try buat strawberi dan biskut belanda tu.. wiwiwiw
sodap nya.. yummyyy.. :p

yang nie coin purse.. 1st try jugak nie.. hurmmm..
siswi guna buat letak duit meniaga.. hahaha
baguih gile.. jimat duit xyah beli purse lain.. wiwiw.. 

coin purse- rm5 (not include postage)
available in any size, shape.. :)

k.bai


suka port siswi?? komen la.. :)

22 comments:

  1. Untunglah kalau pndai buat & kreatif. :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. siswi tak reti lukis.. jahit je reti.. hihi

      Delete
  2. wah cantik2. xde discount ? ngehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. muehehe.. skrg tgh diskaun dear... siswi mood hepy.. wiwiwiw

      Delete
  3. Siswi, saya BW dekat sini, lama x BW ke blog kamu ^^

    ada masa nnt, ble lah join segmen #1 saya,
    boleh menang baucher membeli-belah PERCUMA!

    Tarikh tutup : 30 Jun 2013

    http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/05/segmen-1-by-syanpunyabelog-saya-nak.html

    ReplyDelete
  4. kreatif btol la. comel sgt .siap ada nama lagi.hehe

    ReplyDelete
  5. gud luck. may Allah bless u always. chaiyok2!

    ReplyDelete
  6. alamak haih..
    tomeynya keychain tu.. :D

    ReplyDelete
  7. pulun bebeno siswi sampai 5am...
    kreatif :)

    ReplyDelete
  8. keychain tu memang cantik! nak exam dah ke?tapi rase habis dah kan? hmm

    ReplyDelete
  9. wahhh dah lama tak masuk blog ni. .wajah baru lah. owner pun dah betukar jadi peniaga pulak eh !!

    ReplyDelete
  10. waah, cute and kreatif :)

    salam kenal dari kami outbond di malang :)
    jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  11. nmpk cute je keychain tu..
    hihihihi

    ReplyDelete
  12. Done follow sini dear.. no. 553

    jom follow teman lak yea.. salam kenal.. heee..

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. comel...tirah pon ada gak buat keychain tp dh slow dh...malas...hihi

    ReplyDelete
  14. wut wut, lama aih tak singgah. ingat lagi??

    ReplyDelete
  15. Comelnya keychain tu. Kreatif dan mnarik

    ReplyDelete
  16. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
selamat mengarut dengan siswi..

#mengarut yang betul sahaja.. carutan tidak dibenarkan..

gomo kelate gomo.. >.<

ɐʇɐɯ ɹıɐɹǝq˙˙ɐɹıqɯǝƃɹǝq˙˙˙ɥǝʇolǝɔɹǝq ıʍsıs ʇɹod d---ʇɥƃıɹʎdoɔ